Toshiba e-Studio 2000AC

Kysy hintaa

Toshiba e-Studio 2000AC

Lisää kuvia

Yksityiskohdat

e-STUDIO2000AC on erinomainen A3/A4-värimonitoimilaite, jonka nopeus on 20/20 väri/mustavalkosivua minuutissa. Viimeisintä Toshiban huipputekniikkaa oleva laite vie suorituskyvyn aivan uudelle tasolle. Se on tyylikäs laite, jonka innovatiivinen teknologia takaa erinomaiset tulokset.


Helppokäyttöisyys
Mainio esimerkki tästä on 22,9 cm:n (9 tuuman) käyttöliittymä, joka toimii tableteista tutulla tavalla. Monitoimilaitteen käyttö on yhtä helppoa ja sujuvaa kuin mobiililaitteen käyttö ja kaikki toiminnot ovat helposti saavutettavissa. Käyttöliittymän voi myös tarvittaessa räätälöidä omien mieltymysten mukaan. Taustakuvan tai kuvakkeet voi vaihtaa ja pikanäppäimiä voidaan määritellä monimutkaisten työnkulkujen käynnistämiseen.


Pilvipalvelut ja mobiilitulostus
Sinä päätät, miten haluat tulostaa, jakaa ja tallentaa tietoa. Toshiban monitoimilaitteet tukevat myös nykyaikaisia pilvipalveluita ja mobiilitulostusta. e-BRIDGE Plus -konnektorien avulla saat suoran yhteyden esimerkiksi OneDrive-, Google Drive- ja Dropbox-pilvipalveluihin. Voit lähettää asiakirjoja suoraan valitsemaasi pilvipalveluun ja voit myös tulostaa niitä monitoimilaitteella.

 

e-STUDIO2000AC mukautuu täydellisesti myös mobiilitulostukseen. Laite voidaan helposti yhdistää mobiililaitteisiin esimerkiksi AirPrint-, Google Cloud Print- tai Mopria Print-palvelujen välityksellä.

 

Tietoturva
Toshiba Secure HDD tukee reaaliaikaista 256-bittistä AES-salausta ja tallentaa salausavaimen kiintolevylle. Lisäksi kiintolevy tunnistaa laitteen, johon se on asennettu. Jos kiintolevy poistetaan ja liitetään esimerkiksi toiseen tietokoneeseen, se ylikirjoittaa itsensä automaattisesti tietoturvasi varmistamiseksi.

 

Ympäristö
Toshiban jatkuva sitoutuminen ympäristöystävällisyyteen näkyy tässäkin huippumallissa. Alhaisempi energiankulutus ja edistyneet energiansäästötoiminnot auttavat säästämään arvokkaita luonnonvaroja. Monitoimilaitteet noudattavat myös johtavia ympäristönsuojeluohjelmia ja -standardeja, kuten ENERGY STAR® ja Blue Angel.

 

Kysy lisää: Laitemyynti 05-740 3139, myynti@kylmala.fi

Lisätiedot

Tarjous Ei
Yhteensopivat tulostimet: Ei
Värin riittoisuus Ei
Tuotekoodi FC-2000ACMJD